Gästgivaregårdens restaurang

Vår ambition är att så långt det är möjligt välja svenska råvaror som kommer från den närmaste omgivningen.
Vi vill ha grönsaker från en jord alldeles nära oss och ibland längre ifrån.
Du kommer märka att menyn på Jämshögs Gästgivaregård förändras i takt med säsongen. Oavsett årstid och maträtt kryddar vi alltid med kärlek.

Hos oss är helheten och upplevelser av mat och dryck i kombination med miljön den serveras det viktigaste. Vi serverar fredagslunch,vanlig ala carte samt viltmeny special, catering med buffé samt smörgåstårta.

På Jämshögs Gästgivaregård finns möjligheterna till givande konferenser och affärsmöten, såsom ledarutbildningar, styrelsemöten och företagsaktiviteter, stora som små. Vi kan även skräddarsy olika aktiviteter som t.ex. matlagningskurser, golf, kanotpaddling, turridning, fiske, jakt, vandring m.m.

Fest och högtider ligger oss varmt om hjärtat. Festmiddagen kan dukas upp i vår mysiga restaurang eller i en av våra lokaler. Salje-salen är vår största sal och rymmer upp till 80 gäster.

Bröllop, stort eller litet kalas – det bestämmer du själv. Vad ni skall äta och dricka kan vi bestämma genom att träffas här på Gästgivaregården, men börja gärna med att ta en titt på våra menyer. Kontakta oss för priser och information.

Se vår Meny

Välkommen

© Copyright - Jämshögs Gästgiveri - Produced by Webbohem.se
X