Lunch

Fredags lunch

Välkomna på dagens lunch varje fredag Mellan 11:30-14:00

  • Cantadofylld kycklingfile
    95 :-
    med örtsås samt potatisgratäng
  • Fiskgryta toppat med räkor
    95 :-
    serveras med kokt potatis

Affärslunch med vilttema

Givetvis går det att boka en affärslunch utan vilttema, men ett förslag på olika typer av vilt som man kan välja mellan, som Hjort, Älg, Rågjur, Vildsvin, Fågel.
Ex på meny.

  • Förrätt
    Skagentoast toppad med stenbitsrom
  • Huvudrätt
    Ungstekt vildfasan på krutong med murkelstuvning och kulpotatis
    Alt. Ugnsbakad laxfilé med hollandaisesås
  • Efterrätt
    Skogsbärstårta eller hemgjord äppelpaj
  • 235 :-
    Inkl dryck, förbokning krävs
    Man kan välja mellan potatis gratäng, potatis strudel, potatishalvor bakade i ugnen.

Ala Carte

Förrätter

  • Lufttorkad skinka på en bädd av sallad och melon
    89 :-
    serveras med smörstekt bröd och tryffelmajonnäs
  • Kallrökt lax
    85 :-
    fylld med pepparrotskräm på toast
  • Skagentoast
    79 :-
    toppad med stenbitsrom

Varmrätter

  • Örtpanerad gös
    210 :-
    serveras med primörer färskriven pepparot, skirat smör och dillkokt potatis
  • Grillad entrecote
    249 :-
    med fräch sommarsallad hemslagna bearnaisesås,toppad med mangosalsa
  • Oxfiletornedo
    289 :-
    med rotfruktsstomp serveras med whiskysås
  • Cantadofylld kycklingfile
    189 :-
    med rosepepparsås stekta kantareller
  • Vegetarisk lasagne
    129 :-
    serveras med sommarsallad samt bröd
    finns som både standard och vegetarisk

Barnmeny

  • Pasta
    55 :-
    med köttfärssås
  • Köttbulllar
    65 :-
    med potatismos och lingon

Dessert

  • Gästis brownie
    59 :-
    med chokladkola,vaniljglass och färska bär
  • Rabarberpaj
    65 :-
    med vaniljsås
  • Färsk fruktsallad
    55 :-
    med grädde och glass

Viltmeny Special

Man kan välja mellan potatisgratäng, potatisstrudel eller potatishalvor bakade i ugnen.

  • Meny 1
    355 :-
  • Förrätt
    Kräftor med dillbröd och hemmagjord aioli
  • Varmrätt
    Whiskymarinerade vildsvinsbiffar med rosépepparsås
  • Efterrätt
    Toscaäpple
  • Meny 2
    365 :-
  • Förrätt
    Skagentoast toppad med stenbitsrom
  • Varmrätt
    Ugnsbakad laxfilé med hollandaisesås
  • Efterrätt
    Jordgubbsparfait
  • Meny 3
    385 :-
  • Förrätt
    Jordärtskocksoppa med kantareller. Serveras med ost, charkuteri och fröknäcke
  • Varmrätt
    Grillad vildsvinsstek med rödvinssås och sötpotatis
  • Efterrätt
    Björnbärstoppad pannacotta
  • Meny 4
    390 :-
  • Förrätt
    Skagentoast toppad med stenbitsrom
  • Varmrätt
    Lakritskryddad rådjursstek med rostade rotfrukter vitlöksfräst svamp
  • Efterrätt
    Choklad tryffelbakelse
  • Meny 5
    395 :-
  • Förrätt
    Kallrökt laxkanapé
  • Varmrätt
    Pepparstekt hjortsadel med jordärtskocka, svamp, löksky och riven svecia
  • Efterrätt
    Kanderade, ugnsbakade päron med kolasås
  • Meny 6
    435 :-
  • Förrätt
    Vildsvinspaté med cumberlandssås
  • Varmrätt
    Ungstekt vildfasan på krutong med murkelstuvning och kulpotatis
  • Efterrätt
    Skogsbärstårta eller hemgjord äppelpaj

Catering

Bufféer

För samtliga bufféer gäller minst 10 personer. Beställning minst 5 dagar före leverans. Priser anges per person.
Priserna gäller vid avhämtning på Gästis ! Vid servering av Buffémenyn på Gästis tillkommer serverings tillägg.

  • Exotisk buffé
    185 :-
    Marinerad fläskfilé med örter (serveras kallt), kycklingklubba, rostbiff med tillbehör, en krämig pastasallad med örter, brieost kex och druvor, grönsallad och dressing, hembakt bröd samt exotiska frukter.
  • Buffé Blekinge
    285 :-
    3 sorters marinerat vilt efter säsong, smörslungade kantareller, rödlöksmarmelad, ugnsrostade rotfrukter och varmrökt lax med örtsås. Till detta serveras en grönsallad med senapsdressing, ost, kex och vindruvor samt hembakat bröd.
  • Buffé västkust
    195 :-
    Västerbottenpaj, mangoglaserad kycklingfilé, varmrökt lax, citronsås Parma inlindad sparris . Blandsallad med körsbärstomater och rostade solrosfrön hembakt focacia.
  • Kyckling buffé
    185 :-
    Sesammarinerade kycklingspett, fylld baconlindad kycklingfilé med färskost och soltorkade tomater. Till detta serveras oliver, fetaost samt en vitlökssås och en örtsås.
  • Studentmeny
    195 :-
    Varmrökt lax, med dill och citron, marinerad kycklingfilé, rostad potatissallad med smak av citrus, örtsås, ostig paj. Grönsallad, tapenade gröna oliver, focaccia.
  • Mat från Skog och vatten buffé
    275 :-
    Räksallad med färska örter i vinegrett, skaldjurstårta toppad med rom, krassekryddad laxartar med färsk tomatsalsa, svamppaté med rödlöksmarmelad, varmrökt hjortstek med syltade kantareller, apelsinmarinerade rotfrukter, potatissallad med grönt och grovkornig senapsdressing, danskt rågbröd och vitt brytbröd, smör, ost, kex samt rädisor.
  • Fisk och skaldjur
    275 :-
    Rödingfilé, stekt sill, rökt makrill, kokt potatis, säsongens primörer, kall dillsås, svartpepparaioli. Pestopasta med räkor och kräftstjärtar. Sallad på soltorkad tomat, bönor och fetaost.

Smörgåstårta

Vi erbjuder även fantastiska smörgåstårtor för 10, 15, 20 personer.

  • Smörgåstårta för 5 personer
    325 :-
  • Smörgåstårta för 10 personer
    610 :-
  • Smörgåstårta för 15 personer
    915 :-
  • Smörgåstårta för 20 personer
    1160 :-

Vi skräddarsyr din meny

Vi erbjuder allt från små till stora sällskap
Olika teman
För grupper: Frukost, brunch, lunch meny, middagsmeny, bröllop, dop, student, begravning.
Helgmeny: Söndagsmiddagar, gås och julbord, speciella menyer för bussresenärer, kaffebord med hembakat.
Konferenser, catering, mat i grupp, grillkvällar samt vilttema.
Menyer och pris diskuteras
Minst 10 personer, allt på förbokning.

Vi abonnering av Jämshögs Gästis får ni alltid en offert på helheten.

Alkohol drycker får ej medtagas.

VARMT VÄLKOMNA!

© Copyright - Jämshögs Gästgiveri - Produced by Webbohem.se
X