Bröllop

Låt oss hjälpa Er att ta hand om ert bröllop. Om Ni talar om för oss hur Ni vill att ert drömbröllop ska se ut, så blir det vårt jobb att presentera förslag som passar Er, allt ifrån lokal, mat, musik, bröllopstårta, blommor, mm.

Vi dukar fint med linne, ljus och blommor i vår vackra restaurang. Vi serverar en tre rätters bröllopsmeny av hög kvalitet med utvalda högklassiga viner eller andra drycker.
Sen bryter ni bordet och tar plats på dansgolvet. Det är dags för brudvalsen!

Varmt välkomna med era förfrågningar.

Bröllopsmenyn

Vi hjälper er att komponera bröllopsmenyn och rekommenderar lämpliga viner och andra drycker därtill, samt föreslår olika dukningar med tillhörande blomsterarrangemang och utsmyckning av honnörsbordet. Våra erfarna kockar bakar även er bröllopstårta om ni så önskar.

För brudparet står vår ståtliga svit till förfogande med mousserande vin på kylning och för era gäster finns det gott om trivsamma hotellrum i olika prisklasser. Stanna gärna för lunch nästa dag, innan ni reser vidare.

Vi ser fram emot att få ta hand om en av de bästa dagarna i ert liv!

Fest och Högtider

Fest och högtider ligger oss varmt om hjärtat. Festmiddagen kan dukas upp i vår mysiga restaurang eller i en av våra lokaler. Salje-salen är vår största sal och rymmer upp till 80 gäster.

Bröllop, stort eller litet kalas – det bestämmer du själv.

© Copyright - Jämshögs Gästgiveri - Produced by Webbohem.se
X