Bo på mysiga Jämshögs Gästis, Villa Liljenborg eller i vildmarken på Brokamåla Gård!

Vi kan erbjuda  bekväma och mysiga boenden i natursköna områden vid ditt besök i Blekinge. Liljenborg ligger bara ett stenkast ifrån Jämshögs Gästis och avståndet till Brokamåla Gård är endast 10 km.

Jämshögs Gästgivaregård

Med anor från 1730 är Jämshögs gästgivaregård eller ”Gästis” som det kallas i folkmun, en av Blekinges mysigaste och äldsta gästgiverier med en härligt välkomnande atmosfär. Läget vid holjeån som utsikt i kombination med den goda maten gör det till en idyll året runt. På Gästis finns 4 Dubbelrum i en anrik miljö.

Liljenborg B & B

Villa Liljenborg är ett charmigt och personligt Bed & Breakfast i Jämshög. Här bor du mitt i naturen med vackra Holjeån och lövskogen intill. Villa Liljenborg erbjuder ett prisvärt boende i trivsamma och rymliga rum för din vistelse i Blekinge. Här finns 12 rum med 20 bäddar, varav åtta är dubbelrum. En minisvit för två finns med eget badrum. Samtliga rum har kabel TV och egen toalett. Gratis WiFi.

Brokamåla Gård

Brokamåla Gård ligger i en av de mycket vackra och natursköna områden vi har i västra delen av  Blekinge. Här bor du i stugor som håller hög och fräsch standard. Stugorna är mellan 50 -75 kvadratmeter och består av kök/storstuga och två sovrum, toalett och dusch. Samtliga stugor har parabol-TV. Här bor du antingen i Gårdstugan, Backstugan, Sjöstugan eller Snickaretorpet. Totalt finns här 22 bäddplatser.